Nieuwe energie.

Met Clubplanner

Modules

Basispakket Verkoop en Ledenbehoud

Het commerciële doel van een sportcentrum is eenvoudig: zoveel mogelijk leden werven en deze zo lang mogelijk behouden. Met dit basispakket gaat er geen potentiële klant meer verloren en kan op tijd worden ingegrepen wanneer een bestaande klant dreigt uit te vallen. Het pakket biedt onder meer verkoopplannen, takenlijsten en rapportages, die u helpen om nieuwe sporters te vinden. Daarnaast is er de klantenkaart, waarmee u bestaande leden aan uw sportcentrum kunt binden. Heel overzichtelijk!

Module Personeelsplanning en -registratie

Hoe meer personeel, hoe meer administratie en hoe minder u op de werkvloer te vinden bent. En dat terwijl u daarvan juist zoveel energie krijgt. Met de module Personeelsplanning en Registratie verwerkt u uw administratie efficiënter dan ooit tevoren. U kunt eenvoudig planningen maken, uren-overzichten genereren en verlofaanvragen registeren. Ook uw medewerkers blijven op de hoogte: via hun smartphone hebben zij altijd inzicht in hun actuele werkrooster.

Module Groepsfitnessbeheer

De ene groepsles misschien schrappen terwijl een andere juist om meer uren vraagt? De module Groepsfitnessbeheer geeft een duidelijk overzicht van het aantal bezoekers per les. Zo kunt u gericht stappen zetten om de bezoekersaantallen te verhogen.

Module Berichtenservice

Op een spontane manier in contact blijven met uw leden? Gebruik dan de Berichtenservice. Met deze module stuurt u handmatig of automatisch verjaardags- kaarten, welkomstmails en herinneringsberichten. Praktisch, professioneel en herkenbaar in uw vertrouwde huisstijl.